RAABWORKS | UW BEDRIJF ONLINE, ALTIJD VINDBAAR!

RaabWorks Video’s

Om u nog meer informatie te kunnen bieden over hoe RaabWorks uw onderneming professioneel kan presenteren aan uw klanten, hebben we enkele video’s online geplaatst. Deze video’s tonen wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan. Tot slot helpen we u met met de aanmelding. Mocht u na deze video nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met onze helpdesk opnemen.

Hoofdstuk 1: Waarom RaabWorks?

Inmiddels gaat 90% van de Nederlanders dagelijks online. In meer dan 80% van de gevallen start de consument met een zoekopdracht in zijn favoriete zoekmachine. Maar hoe zorgt u er voor dat uw website gevonden wordt in de zoekmachines? Het antwoord op die vraag is: een actuele website met een rijke bron aan informatie over de werkzaamheden die u verricht. U zult op uw website dus informatie moeten hebben over de werkzaamheden die u verricht, voor een goed resultaat in de zoekmachines.

Hoofdstuk 2: Hoe werkt RaabWorks?

RaabWorks verzorgt de online marketing voor bouwprofessionals door middel van een professionele website met een modern design en up-to-date informatie welke wekelijks wordt vernieuwd. Geschikt voor kleine- en middelgrote aannemersbedrijven en zelfstandigen zonder personeel. Denk hierbij aan aannemers, metselaars, stukadoors, timmermannen of tegelzetters. Voor iedere bouwprofessional hebben wij een passende oplossing.

Hoofdstuk 3: RaabWorks Basic of Premium?

RaabWorks Basic is een complete, gepersonaliseerde website met relevante en up-to-date informatie die goed vindbaar is in de zoekmachines. U kunt uw website zelfstandig aanpassen met het eenvoudige website beheersysteem of onze helpdesk vragen dit voor u te doen. Wilt u ook uw huisstijl en drukwerk door ons laten verzorgen? Dan kunt u kiezen voor het RaabWorks Premium pakket. Een overzicht van het beschikbare Print Marketing materiaal kunt u hier bekijken: Print Marketing materiaal.

Hoofdstuk 4: Aanmelden voor RaabWorks

Via onze website www.raabworks.nl of via uw contactpersoon bij Raab Karcher kunt u zich inschrijven voor RaabWorks. Uw inschrijving wordt vervolgens omgezet in een overeenkomst. Vervolgens bespreken we, tijdens een persoonlijk intake gesprek, uw wensen en eisen. Hierna gaan de specialisten van RaabWorks aan de slag met het opzetten en inrichten van uw website. Na uw goedkeuring ontvangt u een online workshop en training voor het beheren van uw website. Vervolgens zetten we uw website live!